Logo Minters

Wijkteam Maassluis

Het wijkteam is onderdeel van VraagRaak. Het team gaat aan de slag bij complexere vragen en problemen. In het wijkteam werken verschillende beroepskrachten nauw samen. Ze zijn deskundig op tal van terreinen: zorg, welzijn, financiën, wonen, sociale problematiek, gezinsrelaties… eigenlijk te veel om op te noemen.

VraagRaak en het wijkteam zijn er voor alle volwassen inwoners van Maassluis. Jongeren of gezinnen met kinderen kunnen natuurlijk ook een vraag stellen aan VraagRaak. In de meeste gevallen zal daarna contact worden gelegd met het jeugd- en gezinsteam.

Hulp nodig?

Bij VraagRaak kunnen de inwoners van Maassluis terecht met al hun vragen op het gebied van (mantel)zorg, welzijn, werk en inkomen, wonen, gezinsrelaties, huishoudelijke hulp en financiën. Een medewerker van het wijkteam probeert iemands vragen meteen te beantwoorden zodat die persoon zelf weer verder kan. Op vaste dagen in de week is het wijkteam ook op andere plaatsen aanwezig, bijvoorbeeld in buurtcentrum De Hooftzaak (Stoed), Seniorenwelzijn, de Voedselbank en het leer-werkbedrijf van Stroomopwaarts.

VraagRaak Maassluis

010 590 00 45

VraagRaak is gevestigd aan de Haydnlaan 3, telefoon 010 590 00 45. VraagRaak is geopend op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag van 09.00-12.00 uur. Op woensdag is VraagRaak gesloten.

Bij VraagRaak werken verschillende maatschappelijke organisaties nauw samen. Ervaart u één of meer problemen? We lossen ze samen met u op. Daarbij kijken we ook naar wat uzelf en mensen uit uw omgeving kunnen doen.

Vincent Wols - Praktijkondersteuner GGZ Schiedam Centrum-West

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Vincent Wols

Functie: Praktijkondersteuner GGZ Schiedam Centrum-West

"Samen met de cliënt zoek ik naar kracht en bekijken we hoe we deze kunnen activeren en inzetten. Ik stimuleer de cliënt zijn of haar talenten te benutten. En… die liggen vaak dichterbij dan gedacht! In Schiedam zeggen we: Schiedammer ben je samen!"

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2021 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon