Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Lijkt het jou leuk om deel uit te maken van ons team Gezinsspecialisten, maar staat er op dit moment niet direct een vacature open? Wacht niet langer en stuur ons een open sollicitatie!

Het team Gezinsspecialisten is regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s voor het Primair Onderwijs of Voortgezet Onderwijs.

Als jij onze organisatie wil versterken, willen wij dat graag weten ook als er geen concrete vacature open staat. Zorgt jouw cv en motivatiebrief voor genoeg interesse, dan zullen wij je uitnodigen voor een gesprek, waarin de mogelijkheden binnen het bedrijf besproken zullen worden.

Dus ben jij iemand die niet afwacht, maar zelf je kansen opzoekt? Stuur dan jouw cv en motivatiebrief per mail naar mevrouw Adriane Polman (adriane.polman@minters.nl).

Praktijkondersteuning POH GGZ volwassenen en jeugd (8 - 32 uur)

Gezinsspecialist Primair Onderwijs en Voortgezet Onderwijs (minimaal 20 uur, uren in overleg)

Als jij onze organisatie wil versterken, willen wij dat graag weten. Zorgt jouw cv en motivatiebrief voor genoeg interesse, dan zullen wij je uitnodigen voor een gesprek, waarin de mogelijkheden binnen het bedrijf besproken zullen worden.

Stuur jouw cv en motivatiebrief per mail naar mevrouw Adriane Polman (adriane.polman@minters.nl) vóór 19 december a.s.

Sociaal Professional Wijkteams Vlaardingen

Burenbemiddelaars (vrijwillig)

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Charlotte van der Linde - Gezinsspecialist op school

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Charlotte van der Linde

Functie: Gezinsspecialist op school

"Het bijzondere van dit werk vind ik dat je even heel dicht bij een gezin mag zijn en een stukje mee mag lopen, dat mensen je het vertrouwen geven om hun verhaal te doen en ook dingen over zichzelf te vertellen die niet zo fraai zijn. Alles om weer verder vooruit te komen. Dat vind ik knap!"

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2019 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon