Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Sociaal professional (36 uur p.w.)

(betreft zwangerschapsvervanging van 5 maanden)

Je werkt samen met collega’s in een wijkteam en versterkt de zelfredzaamheid van burgers. Dit doe je door te helpen bij het duidelijk krijgen van de hulpvraag en mee te denken in het vinden van oplossingen op het gebied van zorg, opvoeden, relaties of geldzaken. Hierbij maak je gebruik van de eigen kracht en het eigen netwerk van de burger. Daarbij betrek je indien gewenst samenwerkingspartners, waaronder je collega’s van Minters zoals gezinsspecialisten, mantelzorgconsulenten, juridisch dienstverleners of POH – GGZ’ers. De doelstelling is dat je de cliënt ondersteunt, zodat deze zich na beëindiging van het contact, (weer) als zelfstandig persoon kan manifesteren in wisselwerking met de naaste omgeving en/of voorzieningen.

Heb je belangstelling in deze vacature en voldoe je aan wat wij vragen, solliciteer dan door je motivatiebrief en CV te mailen naar solliciteren@minters.nl. We ontvangen jouw sollicitatie graag uiterlijk woensdag 30 september a.s.

Burenbemiddelaars (vrijwillig)

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Angela van Peufflik - Participatiemedewerker

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Angela van Peufflik

Functie: Participatiemedewerker

"Ik draag ertoe bij dat er verbindingen komen (en blijven) tussen diverse bewoners(organisaties), de gemeente en andere belanghebbenden in de Vlaardingse wijken Holy en Centrum met als doel: eigen plannen en ideeën ter verbetering van de eigen wijk of buurt realiseren. Daarnaast ondersteun ik bij Coach & Co een aantal coaches en hun co’s."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2020 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon