Logo Minters

Vacatures

Bij Minters zijn we met regelmaat op zoek naar mensen om ons team te versterken. Als er vacatures zijn, staan ze op deze pagina aangekondigd.

Teamleider Wijkteam West

Ben jij of ken jij een ervaren, doortastende en inspirerende teamleider, die een enthousiast team van sociale professionals wil aansturen?

De sluitingsdatum van de vacature is 27 juli 2018. Een eventueel eerste gesprek is met Nicolien Dijkhuijs van BMC werving en selectie. Mocht je naar aanleiding van dit gesprek worden voorgesteld, dan vindt er spoedig daarna een gesprek bij Minters plaats.

Voor meer informatie neem je contact op met Nicolien Dijkhuijs via telefoonnummer 06-10708084

Sociaal professional wijkteam 32-36u

Ervaren Beleidsmedewerker Sociaal Domein 32-36u

Medewerker Ontruimingspreventie (consulent Schuldhulpverlening) 18u

POH GGZ Schiedam en Hoek van Holland

Jongerenwerker m/v

Minters' missie

Kansen creëren

Stichting Minters biedt diensten aan die een bijdrage leveren aan het sociaal en psychisch welbevinden van mensen en hun omgeving. Minters ondersteunt burgers die een steuntje in de rug kunnen gebruiken zodanig, dat zij voor zichzelf kansen creëren om een gelukkiger en evenwichtiger leven te leiden. Minters biedt kwaliteit door transparantie en ondernemerschap. Dat is waar de dienstverleners in welzijn van Minters voor staan. Het is, kort gezegd, onze missie.

Visie op medewerkers

Ontwikkelingskansen

Minters biedt ruimte en ontwikkelingsmogelijkheden zodat medewerkers voor zichzelf, in relatie tot het vakgebied, kansen creëren en zo werken aan innerlijke ontplooiing en grotere arbeidstevredenheid.

Marieke de Jong - Gezinsspecialist op school

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Marieke de Jong

Functie: Gezinsspecialist op school

Ik vind het een enorme uitdaging om de schakel te zijn tussen het kind, de ouders en de school. Samen kijken hoe een kind zich zo sterk mogelijk kan ontwikkelen. Dat een ouder bij een laatste gesprek aangeeft dat het kind beter in zijn vel zit, hij zelf positiever opvoedt en dat deze positieve benadering ook op school is doorgetrokken: dat is heel mooi om te horen.”

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2018 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon