Logo Minters

Cursus Bikkel Lab

Heb jij ook een bijzondere vader, moeder, broer of zus? Dan ben je niet de enige; 1 op de 4 kinderen groeit op in een bijzonder gezin. Het kan zijn dat je vaak rekening met diegene houdt, dat je veel meehelpt in huis, of dat je je vaak zorgen maakt. Herken je dat? Dan is Bikkel Lab iets voor jou! Hoe ga je om met ziekte of zorg binnen je gezin; wat doet dat met jou en hoe kun je daarbij goed voor jezelf zorgen? Kinderen leren met actieve en creatieve opdrachten beter voor zichzelf te zorgen en zien dat ze niet de enigen zijn bij wie het thuis anders is.

Werkwijze

Kinderen leren door middel van actieve en creatieve opdrachten beter voor zichzelf te zorgen en zien dat ze niet de enigen zijn bij wie het thuis anders is.

Thema's die bijvoorbeeld aan bod komen zijn: hoe ga je om met ziekte of zorg binnen je gezin, wat doet dat met jou en hoe kun je daarbij goed voor jezelf zorgen?

Wanneer en waar?

De cursus Bikkel Lab wordt aangeboden in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, starten we een nieuwe groep.

Startdatum Vlaardingen: maandag 25 mei 2020, van 15.45 tot 17.15 uur

Aanmelden

Hoe kun je je aanmelden voor Bikkel Lab?

Aanmelden kan het hele jaar door! Je kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier, bellen naar 010 435 1022, of mailen naar info@mintersmantelzorg.nl

Arina van der Wekke - Teamleider Minters Mantelzorg

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Arina van der Wekke

Functie: Teamleider Minters Mantelzorg

LinkedIn

"In mijn leven heb ik zelf ondervonden hoe het is om, soms ongemerkt, in de rol van mantelzorger terecht te komen. De scheidslijn tussen iets met liefde doen voor een ander en weinig tijd te hebben voor jezelf kan dun zijn. Duurt zo’n periode te lang, of heb je zelf geen uitlaatklep of ondersteuning, dan ligt overbelasting op de loer. Het is belangrijk om een plek te hebben waar je terechtkunt, zoals bij Minters Mantelzorg."

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2020 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon