Logo Minters

Cursus Bikkel Lab

Heb jij ook een bijzondere vader, moeder, broer of zus? Dan ben je niet de enige; 1 op de 4 kinderen groeit op in een bijzonder gezin. Het kan zijn dat je vaak rekening met diegene houdt, dat je veel meehelpt in huis, of dat je je vaak zorgen maakt. Herken je dat? Dan is Bikkel Lab iets voor jou! Hoe ga je om met ziekte of zorg binnen je gezin; wat doet dat met jou en hoe kun je daarbij goed voor jezelf zorgen? Kinderen leren met actieve en creatieve opdrachten beter voor zichzelf te zorgen en zien dat ze niet de enigen zijn bij wie het thuis anders is.

Werkwijze

Kinderen leren door middel van actieve en creatieve opdrachten beter voor zichzelf te zorgen en zien dat ze niet de enigen zijn bij wie het thuis anders is.

Thema's die bijvoorbeeld aan bod komen zijn: hoe ga je om met ziekte of zorg binnen je gezin, wat doet dat met jou en hoe kun je daarbij goed voor jezelf zorgen?

Wanneer en waar?

De cursus Bikkel Lab wordt aangeboden in Maassluis, Vlaardingen en Schiedam. Zodra we voldoende aanmeldingen hebben, starten we een nieuwe groep.

Startdatum Vlaardingen: maandag 25 mei 2020, van 15.45 tot 17.15 uur

Aanmelden

Hoe kun je je aanmelden voor Bikkel Lab?

Aanmelden kan het hele jaar door! Je kunt hiervoor gebruik maken van onderstaand aanmeldformulier, bellen naar 010 435 1022, of mailen naar info@mintersmantelzorg.nl

Marjolein ten Velden - Praktijkondersteuner GGZ, De Cordes, Hoek van Holland

Minters-medewerker in de spotlight

Naam: Marjolein ten Velden

Functie: Praktijkondersteuner GGZ, De Cordes, Hoek van Holland

"Samen kwamen we er achter dat mijn cliënt last had van een burn-out. Met ondersteunende en inzichtgevende gesprekken kreeg hij voldoende handvatten om de klachten te verminderen. Ik weet nu dat ik alert moet blijven op het nemen van voldoende ontspanning, zei hij. Zo'n uitspraak geeft een goed beeld van mijn werk!"

Minters-gerelateerde websites

Minters
Burgemeester Van Lierplein 51
3134 ZB Vlaardingen

T 010 435 10 22
E info@minters.nl

© 2021 Minters, dienstverleners in welzijn|E-colofon